Home Studenti BEST Training Weekend
BEST Training Weekend PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Aprilie 2018 00:00

BEST Training Weekend - sesiuni de training gratuite organizate pentru studenții ieșeni

BEST Training Weekend este un eveniment care le oferă studenților posibilitatea de a asimila noi cunoștințe și de a interacționa cu oameni diferiți. Odată cu această interacțiune, prin implicare, ei își pot crea noi prietenii, dar și să își descopere potențialul ascuns.

Pe 21-22 aprilie 2018 studenții vor trece prin 2 zile de training unde își vor îmbunătăți latura personală prin sesiunile orientate pe aspecte de soft skills și vor dobândi cunostințe tenhnice și abilitățile practice prin diferite workshop-uri.
Înscrierile se fac până pe data de 12 aprilie pentru sesiunile de training. Pe data de 19 aprilie, BEST Training Weekend își va deschide porțile pentru primirea studenților dornici de a se dezvolta și de a își pune bazele propriului viitor, prin activitatea motivațională BEST Talk.

Vă așteptăm să ne fiți alături ca împreună să aducem un mare plus în dezvoltarea personală și tehnică a studenților ieșeni.

De ce să particip? Pentru că pot și vreau să mă dezvolt!

Niciodată nu e prea târziu să înveți.

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizație apolitică și non-profit, aflată în permanentă dezvoltare. Încă din anul 1989, asigură noi modalități de a facilita comunicarea, cooperarea și schimbul de experiență între tinerii studenți europeni din mediul academic tehnic. Organizația este prezentă în 94 de universități tehnice din 32 de țări europene.

 

Ultima actualizare în Miercuri, 04 Aprilie 2018 12:40