Home Studenti Târg de cariere
Târg de cariere PDF Imprimare Email
Luni, 05 Noiembrie 2018 13:10

Te așteptăm la singurul târg de cariere organizat exclusiv de o universitate în domeniul ingineriei! Târgul Internațional de Cariere în Inginerie – TUIASI (TICI – TUIASI), organizat de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi" din Iași, va avea loc în perioada 6 – 7 noiembrie 2018, în holul Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu".

Fă-ți curaj, depune CV-ul și vino să cunoști cele mai importante firme de profil din Iași și din țară! Poți câștiga și un super premiu dacă îți depui CV-ul la companiile care vor să te angajeze după absolvirea facultății.
Nu ai CV sau nu l-ai mai actualizat? Te ajutăm noi să ți-l faci „la minut"! Rupe-ți câteva minute să completezi formularul. Aplicația concepută de universitate îți va genera automat un CV pe care-l poți depune la toate companiile prezente la TICI – TUIASI de care ești interesat.
Răspunzi la câteva întrebări, CV-ul este generat automat și-l tipărești la punctul de informație care va fi deschis pe toată durata târgului. Tot acolo găsești și o cabină foto care realizează fotografii instantaneu, pe care să le poți atașa CV-ului.

 

Ultima actualizare în Luni, 05 Noiembrie 2018 13:17