Home Studenti Porţi deschise
Porţi deschise PDF Imprimare Email
Vineri, 18 Martie 2011 08:52

Facultatea noastră a inaugurat proiectul “Porţi deschise” care se adresează elevilor din anii terminali ai liceelor din Moldova.

În cadrul acestui proiect, grupuri organizate de elevi însoţiţi de către cadre didactice pot vizita sălile de curs şi laboratoarele facultăţii în vederea informării lor asupra ofertei educaţionale şi posibilităţilor de a urma studiile universitare în această instituţie de învăţământ superior.

Astfel, în ziua de 17 martie 2011 am primit vizita a 2 grupuri, unul de 50 de elevi de la Grupul Şcolar Energetic din Iaşi şi altul de 60 de elevi de la Grupul Şcolar “Vasile Sav” din Roman, care au asistat pentru început la o prezentare generală a facultăţii vizând procedura de admitere, direcţiile de specializare, criteriile de acordare a burselor, posibilităţile de cazare şi oportunităţile de angajare după finalizarea studiilor. În continuare, oaspeţii noştri au asistat la o oră de curs şi la o şedinţă de laborator, iar în final au vizitat Aula Magna, biblioteca şi Sala Paşilor Pierduţi.

Pentru a organiza un astfel de tur şi a face o programare cei interesaţi sunt rugaţi să contacteze secretariatul facultăţii la  telefon 0232.270041 sau pe adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Ultima actualizare în Vineri, 18 Martie 2011 08:58