Home Studenti Concurs CONTINENTAL Junior
Concurs CONTINENTAL Junior PDF Imprimare Email
Marţi, 18 Decembrie 2012 08:33
Odată cu cea de-a 8-a ediție a Competitiei Studențești, CONTINENTAL AUTOMOTIVE ROMANIA organizează etapa Junior a acestei competiții, eveniment dedicat studenților din anul I de studii, de la facultatile cu profil tehnic si informatic dornici sa raspunda unei provocari tehnice interesante ce contribuie la pregatirea lor profesionala.
Tema competitiei studentești, care se va desfăşura în ziua de 10 mai 2014, este Electro-mobility 2 - junior stage. Studentii trebuie să ofere o solutie tehnică pentru a realiza un circuit electronic dupa specificatiile date de catre organizatori. Regulamentul concursului este disponibil aici.
Competitia Electro-mobility 2 - junior stage este o competitie individuala. Studentii care se vor inscrie trebuie să trimită un CV (care sa includa date de contact (telefon, adresa de mail), facultatea in curs, anul de studii) în perioada 7 aprilie - 7 mai 2014 (inclusiv) la această Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , cu subiectul: Competitia Studenteasca Junior-2014-Dosar inscriere.

 
Ultima actualizare în Luni, 05 Mai 2014 08:00