ANUNTURI RECENTE
Rezultate admitere 2018 (10.09.2018) PDF Imprimare Email

Pe site-ul facultății sunt disponibile rezultatele finale ale examenului de admitere pentru ciclurile de studii de licență, respectiv masterat, sesiunea iulie 2018. Paginile indicate anterior, precum și cele de Anunțuri, vor fi actualizate frecvent în perioada următoare. Vă rugăm să le accesaţi periodic pentru a verifica situaţia curentă a candidaţilor declaraţi admişi pe locurile finanţate de la buget, respectiv cu taxă.

 
Prelegeri despre inteligența artificială

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași, @IASI AI, Iași Artificial Intelligence Community și compania Continental Automotive vă invită să participați la ciclul de prelegeri Artificial Intelligence Towards Autonomous Driving. Evenimentul va avea loc în data de 12.07.2018, în Aula Magna a Universității Tehnice (Bd. Carol I, nr. 11A), conform următorului program:

14:00 - Deep Learning for Poets, prof. dr. ing. Iulian Ciocoiu
15:30 - Deep Reinforcement Learning, prof. dr. ing. Florin Leon
17:00 - Artificial Intelligence, Robotics and Autonomous Driving, dr. ing. Sighard Schraebler, Continental
19:00 - Q&A Session

 
Premiu Infineon

La cea de a treia ediție a INNO@IFRO Forum, desfășurată pe 14 iunie 2018, Premiul Special (pentru noutate) la secțiunea Demo a fost obținut de lucrarea "Automatic tuning of the PID control parameters of a DC-DC Buck converter application", realizată de către Daniela Andrieș, Liviu Goraș, Emilian David, Andi Buzo, Georg Pelz.
INNO@IFRO Forum este o manifestare anuală deschisă angajaților și colaboratorilor Infineon Technologies pentru a-și prezenta ideile inovative.

 
Concurs "T. Lalescu"

În perioada 10 - 12 mai 2018, Universitatea Politehnica din București a fost gazda Concursului naţional de matematică pentru studenţi "Traian Lalescu". Competiția a fost organizată sub patronajul Ministerului Educației Naționale și s-a bucurat de suportul Fundației "Traian Lalescu" care a acordat premii câștigătorilor. Au participat 83 de studenți de la 13 universități din cele mai importante centre universitare din România.
Studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației au avut o comportare remarcabilă la concursul național de matematică pentru studenți "Traian Lalescu" obținând următoarele rezultate:

Locul II – Ciobănașu Andrei, anul II

Mențiuni - Puiu Ștefania Georgiana, anul II, și Tătaru Iulian Nicu, anul II

 
ISSCS 2017
În perioada 13-14 iulie 2017 facultatea noastră a organizat, împreună cu filiala IEEE România, a XIII-a ediţie a Simpozionului Internaţional de Semnale, Circuite şi Sisteme.

 

Please visit the English version of the site and give us your feedback!
EN
EN
EN

Pentru parinti

Această pagină prezintă informaţii utile părinţilor privind organizarea facultăţii, condiţiile de studiu şi posibilităţile de angajare după absolvire.

Legislatie

Pe această pagină vor fi afişate principalele reglementări legislative privind educaţia. Vor fi incluse dispoziţii legale stabilite la nivel naţional, precum şi proceduri interne.

Promotia mea

Pe site-ul facultăţii vor fi găzduite temporar pagini referitoare la organizarea întâlnirilor de promoţie ale absolvenţilor noştri. Datele vor fi actualizate de către organizatori.