ANUNTURI RECENTE
Admitere 2018 PDF Imprimare Email

Pe site-ul facultății sunt disponibile informații detaliate referitoare la examenul de admitere pentru ciclurile de studii de licență, respectiv masterat, inclusiv cele referitoare la înscrierea candidaților. Paginile indicate anterior vor fi actualizate frecvent în perioada admiterii. Vă rugăm să le accesaţi periodic pentru a verifica situaţia curentă a candidaţilor declaraţi admişi pe locurile finanţate de la buget, respectiv cu taxă.

 
Premii concurs "T. Tănăsescu"

Felicitări studenților facultății noastre și cadrelor didactice îndrumătoare pentru rezultatele bune obținute la faza națională a Concursului studențesc de electronică și telecomunicații "Tudor Tănăsescu":

La secțiunea de Circuite integrate analogice:
Marcu Cătălin (master TMPS, anul I) - Premiul III

Grosu Vasile (master TMPS, anul I) - Mențiunea 1

La secțiunea de Semnale circuite și sisteme:
Giurgică Gabriel (specializarea MON, anul III) - premiul II

 
ISSCS 2017
În perioada 13-14 iulie 2017 facultatea noastră a organizat, împreună cu filiala IEEE România, a XIII-a ediţie a Simpozionului Internaţional de Semnale, Circuite şi Sisteme.

 
Calendar activitate 2017-2018
Calendarul activităților din anul universitar 2017-2018 poate fi consultat aici.
 
Olimpiadă internațională de matematică

În data de 19 decembrie 2016 s-a desfășurat Olimpiada internațională de matematică online pentru studenți, "8-th Team Internet Mathematical Olympiad – Blitz and Championship" organizată de Ariel University din Israel. Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași a participat cu 12 echipe, trei dintre acestea având în componență studenți de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, pregătiți în cadrul Centrului de pregătire performantă în matematică de către lect. dr. Daniela ROȘU și lect. dr. Marian PANȚIRUC. La categoria Blitz echipa formată din Dănuț TRĂSNEA, Darius APETROAEI, Gabriel GIURGICĂ și Ștefan STOICA, studenți în anul II ai facultății noastre, a obținut medalie de bronz.

 

Please visit the English version of the site and give us your feedback!
EN
EN
EN

Pentru parinti

Această pagină prezintă informaţii utile părinţilor privind organizarea facultăţii, condiţiile de studiu şi posibilităţile de angajare după absolvire.

Legislatie

Pe această pagină vor fi afişate principalele reglementări legislative privind educaţia. Vor fi incluse dispoziţii legale stabilite la nivel naţional, precum şi proceduri interne.

Promotia mea

Pe site-ul facultăţii vor fi găzduite temporar pagini referitoare la organizarea întâlnirilor de promoţie ale absolvenţilor noştri. Datele vor fi actualizate de către organizatori.