Anunțuri admitere licență PDF Imprimare Email
Luni, 24 Septembrie 2018 00:00


Candidații declarați admiși care au depus actele în original la momentul înscrierii NU trebuie să mai confirme ocuparea locului obținut în urma concursului de admitere.

În cazul în care pentru specializarea Tehnologii şi Sisteme de Telecomunicaţii cu predare în limba engleză sunt mai puține opțiuni decât numărul de locuri alocat (buget + taxă), ocuparea locurilor disponbile la acest program de studii se va face dintre candidații care nu pot fi admiși la programele de studii în limba română din cauza depășirii cifrei maxime de școlarizare aprobate de ARACIS.

 

28 iulie:        În atenția candidaților admiși pe locurile de la buget

În atenția candidaților admiși pe locurile cu taxă

În atenția candidaților admiși la programul de studii TEHNOLOGII ŞI SISTEME DE TELECOMUNICAŢII cu predare în limba engleză

În atenţia candidaţilor care nu au fost declarați inițial admiși la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei


10 septembrie:  În urma suplimentării locurilor finanțate de la buget, candidații declarați admiși cu taxă la facultatea ETTI la data de 7 septembrie 2018 și care îndeplinesc condițiile pentru a fi admiși la buget, au fost declarați admiși pe locuri finanțate de la buget, prin transformarea a 28 de locuri cu taxă în locuri bugetate.
 
24 septembrie: Candidații care au mențiunea "Test" în coloana din dreapta trebuie obligatoriu să susțină testul de competențe lingvistice la limba engleză.
Testul este programat joi, 27.09 2016, în intervalul orar 8:30-12:00, în corpul de clădire al Facultății de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, etaj 5, sala Lab. Engleză, în paralel cu activitatea de repartiție pentru cazare a studenţilor din anul I.
 
 
 
NOTĂ: Secretariatul facultății va fi închis în perioada 1 - 27 august 2018.
 
 
 
 
Ultima actualizare în Luni, 24 Septembrie 2018 15:28