Home Studenti Concursul "M. Konteschweller"
Concursul "M. Konteschweller" PDF Imprimare Email

Pe data de 17 mai 2019 Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei a organizat cea de a zecea ediţie a Concursului de Microcontrolere şi Aplicaţii – Mihail Konteschweller, dotat cu premii sponsorizate de către firmele Continental, Infineon, Microchip, Silicon Service, Veoneer, Preh, Mechatronics Innovation Center, Ministerul Educației Naționale și Primăria Municipiului Iași.
Secţiunile concursului: a) a
plicaţii ale microcontrolerelor; b) proiectarea de structuri cu microcontrolere.

Au participat studenți de la mai multe universități, după cum urmează:

- Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi, ETTI - Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (8 echipe)
- Universitatea Politehnica din București (4 echipe)
- Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi (4 echipe)
- Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava (1 echipă)
- Universitatea Tehnică a Moldovei, Chişinău (1 echipă)
- UMF "Grigore T. Popa" - Facultatea de Bioinginerie Medicală (6 echipe)

Membrii comisiei de organizare au fost acad. prof.dr.ing. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , conf.dr.ing. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , conf.dr.ing. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza şi conf.dr.ing. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Regulamentul concursului poate fi consultat aici. Informații legate de precedenta ediție sunt disponibile aici.
 
Mulțumim Ligii Studenților Electroniști din Iași pentru implicare si sprijin in organizarea concursului, Asociației Absolvenților Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din Iași - ELECTRONIS și, nu in ultimul rând, conducerii facultății.

Sponsorii concursului, cărora le mulțumim pentru sprijinul oferit încă de la prima ediție a concursului, au acordat numeroase premii speciale. Rezultatele finale ale concursului pot fi consultate aici.

 

 

PROGRAMUL CONCURSULUI:

8:30 - 9:00 - Deschiderea concursului (Aula Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iaşi)
9:00 - 13:00 - Prezentarea teoretică a proiectelor (Aula Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iaşi)
13:00 - 14:00 - Pauza de masa
14:00 - 16:00 - Prezentarea soluţiilor practice (Biblioteca corp A)
16:00 - 16:30 - Comisia de evaluare va delibera în sala de consiliu a facultăţii
16:30-17:00 - Decernarea premilor în Aula Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iaşi