Tutorial MSDN AA PDF Imprimare Email
Vineri, 07 Ianuarie 2011 17:22

MSDN Academic Alliance (MSDN AA)

msdnaa_logo

Programul MSDN AA ofera acces gratuit la tehnologie: Windows 8 32/64, Windows 7 32/64, Windows Vista Business 32/64, Windows XP SP3, Visual Studio, Windows Server, SQL Server, Exchange Server si multe altele.

 

Programul se adreseaza oricarui student, masterand, doctorand sau lector din cadrul ETTI.

 

Singura restrictie asupra aplicatiilor descarcate este ca nu pot fi utilizate in scop comercial. Pentru mai multe informatii despre modul de folosire al aplicatiilor descarcate prin intermediul programului MSDN AA va rugam sa cititi:

 

Termeni şi condiţii suplimentare de licenţiere pentru programele cuprinse în subscriţia MSDN AA

 

si

 

Sumar al ghidului de utilizare MSDN AA

 

Studentii, masteranzii, doctoranzii sau lectorii  care parasesc ETTI-ul nu mai beneficiaza de acest program. Conturile folosite pentru accesul la software expira anual. Aceasta nu inseamna ca software-ul deja descarcat nu mai poate fi folosit, ci inseamna ca nu se mai poate descarca software nou.
In concluzie, este recomandata descarcarea tuturor aplicatiilor dorite inainte de terminarea studiilor.

 

Cum se procedeaza?

msdnaa_producs

Pasul 1: Inregistrare si Autentificare

a. Autentificati-va pe Students WebMail sau Staff Webmail

 

b. Trimiteti un Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , cu urmatorul continut:

 

                      " Nume: ......... / Prenume: ...............
                        An de studiu: ......... / Nr. Matricol: ......... / Grupa: .......... (Valabil pentru studenti, masteranzi sau doctoranzi)
                        si atasat o poza scanata cu primele doua pagini ale carnetului tau de student, vizat pe anul universitar in curs.                                (Valabil pentru studenti, masteranzi sau doctoranzi)

 

                        Am citit si sunt de acord cu "Termenii si conditiile suplimentare de licentiere MSDN AA"

c. Veti primi in maxim 7 zile un e-mail cu subiectul "Welcome to MSDN-AA...", care contine datele necesare autentificarii.
ATENTIE: Vor fi solutionate doar cererile complete trimise de pe adresele de e-mail ale ETTI ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

 

Pasul 2: Download

Dupa autentificare puteti alege programele dorite pentru download.
La selectarea optiunii de download pentru un produs se descarca o aplicatie executabila (download manager) care efectueaza descarcarea efectiva a produsul dorit.

 

O data finalizat download-ul se selecteaza optiunea "Launch install". Se deschide automat folderul selectat pentru download in care veti gasi un fisier ISO ("*.iso") avand numele programului selectat pentru download.

 

ATENTIE: Pentru sistemele de operare si unele programe aveti licenta "single user", asta inseamana ca nu puteti folosi acea cheie de produs decat pentu un singur calculator.

 

Pasul 3: Instalare

 


Pentru instalarea programului se poate:
a. Scrie imaginea pe un CD/DVD care va fi folosit la instalare.
b. Monta fisierul *.iso intr-un drive CD/DVD virtual.

Suport

 
Pentru orice problema legata de conturile MSDN AA va rugam sa trimiteti un e-mail catre Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

 

Ultima actualizare în Joi, 02 Februarie 2017 13:25