Home Despre noi
Despre noi PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Ianuarie 2009 11:08
Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii si Tehnologia Informaţiei, parte integrantă a Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, este dedicată educării studenţilor pe cele trei nivele de studiu (de licenţă, masterat şi doctorat) şi promovării ştiinţei şi tehnologiei, prin diseminarea, generarea şi conservarea celor mai avansate cunoştinţe în domeniile electronicii şi telecomunicaţiilor, precum şi în domeniile interdisciplinare în care electronica şi telecomunicaţiile joacă un rol semnificativ, la nivel de vârf european şi internaţional.
În scopul îndeplinirii misiunii sale educative, facultatea noastra combină studiul riguros cu motivaţia inventării şi descoperirii, precum şi cu o atitudine creatoare profesional şi corectă etic şi civic.

Vizitaţi-ne facultatea !

Un simplu click! pe imaginea alăturată permite vizualizarea comodă a unor elemente arhitecturale semnificative ale spaţiului în care ne desfăşurăm activitatea.
Aula Universităţii, Biblioteca, sau Sala Paşilor Pierduţi reprezintă puncte de atracţie
atât pentru studenţi şi cadre didactice cât şi pentru numeroşii vizitatori care ne calcă pragul.

Aici învăţăm !

În imaginile alăturate puteţi pătrunde în incinta amfiteatrelor şi a sălilor noastre de laborator. Studenţii noştri au la dispoziţie 5 amfiteatre şi peste 25 de săli în care se desfăşoară aplicaţii practice.
Colaborarea cu firmele de profil prezente în România a permis înfiinţarea a numeroase laboratoare dotate cu aparatură şi instrumente soft de ultimă generaţie în domeniul microelectronicii, comunicaţiilor digitale sau al electronicii auto.


Ultima actualizare în Luni, 27 Iulie 2009 13:47