SUNETELE LIMBII ROMÂNE
 
 SRoL Sitemap


 Prima pagină

 Fonetica limbii române

 Arhiva sunetelor

   Vocale
   Consoane
   Diftongi
   Fraze
      Prozodie standard
      Voci emoţionale
      Voce umană-voce sintetică
      Particularităţi lingvistice

 Voci dialectale

   Colaborare - Prof. D. Scheianu
   RoToBi System (în engleză)

 Protocoale

 Instrumente de analiză

 Referinţe

 Legături utile


 
Dacă aţi accesat accidental această pagină, fără a citi şi a consimţi deplin cu Notificările Legale de Copyright, vă rugăm să le citiţi aici.
ATENŢIONARE IMPORTANTĂ / DISCLAIMER

VĂ MULŢUMIM CĂ AŢI ACCESAT ACEST SIT.
INSTRUMENTELE DE PE ACEST SIT SUNT REALIZATE DE GRUPUL NOSTRU ŞI SUNT OFERITE CA ATARE, FĂRĂ NICI O GARANŢIE. FOLOSIREA ACESTOR INSTRUMENTE O FACEŢI NUMAI DACĂ DORIŢI ŞI DECIDEŢI ASTFEL ŞI NUMAI PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ RISC. NOI NU NE ASUMĂM NICI UN FEL DE RESPONSABILITATE PENTRU CONSECINŢELE DIRECTE SAU INDIRECTE ALE FOLOSIRII DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A ACESTOR INSTRUMENTE (PROGRAME). CA ORICE PROGRAM EXECUTABIL, ACESTE INSTRUMENTE POT PRODUCE - DATORITĂ UNOR EVENTUALE ERORI DE PROGRAMARE SAU INCOMPATIBILITĂŢI CU SISTEMUL DUMNEAVOASTRĂ - FĂRĂ VOIA NOASTRĂ, PROBLEME SISTEMULUI. INSTRUMENTELE AU FOST TESTATE PE MAI MULTE CALCULATOARE SUB WINDOWS XP, WINDOWS 2000 ŞI WINDOWS NT ŞI AU FUNCŢIONAT CORECT, DAR ACEASTA NU REPREZINTĂ NICI O GARANŢIE.

NOTĂ. Pentru orice probleme pe care le-aţi întâmpinat în folosirea acestor instrumente, vă rugăm să ne contactaţi la adresa hteodor "at" etc "dot" tuiasi "dot" ro. Rămâne la discreţia noastră să răspundem sau nu la mesaje e-mail, în funcţie de timpul disponibil. Rugăm nu insistaţi. Nu oferim suport pentru utilizarea instrumentelor.

Citare şi Copyright

Acest sit a fost realizat prin contribuţia autorilor, ca urmare sit-ul rămâne în proprietatea comună a autorilor.
Sit-ul este pus la dispoziţia comunităţii educaţionale şi ştiinţifice, gratuit, cu următoarele condiţii:
  • Nu se vor modifica fişiere din sit şi nu se vor îngloba fişiere sau fragmente de fişiere sau secţiuni din sit, sau întreg sit-ul în nici o altă aplicaţie, comercială sau de altă natură, decât cu acordul scris al autorilor sau reprezentanţilor lor.
  • Sit-ul nu poate fi utilizat sub nici o formă de către nici o instituţie sau firmă comercială decât cu acordul autorilor sau reprezentanţilor lor.
  • Utilizarea în scopuri educaţionale sau ştiinţifice se va face numai cu citarea sit-ului în felul următor:

  • H.-N. Teodorescu, L. Pistol, M. Feraru, M. Zbancioc, D. Trandabăţ, "Sounds of the Romanian Language Corpus", © 2012, http://www.etc.tuiasi.ro/sibm/romanian_spoken_language/index.htm, data accesării.
   
Această pagină a fost modificată ultima oară de H.-N. Teodorescu şi M. Feraru la data de
Copyright©2006 - SRoL